Nov 2, 2016
294 Views
0 0

Transforming a Reserved Room into a Study

Written by

The designers of this house created a reserved room and turned into a home office space. As you can see, sliding glass doors separate this study from the rest of the house. They used this type of door because it offers a clean, contemporary look that suits their overall design. The glass provides an unobstructed view, hence making your space appear larger and fresher without compromising space. Inside, they positioned a wooden table that matches the floors. They also created simple, minimalist wall shelves for storage. To make this home office a bit relaxed, the designers placed a comfy couch across the table. They created a functional space out of an extra room that the homeowner will surely appreciate.

Article Categories:
Study

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu